Concertreeks Bar Dada kondigt nieuwe namen aan!

De concertreeks Bar Dada presenteert nieuwe namen voor april en mei:  de jonge singer-songwriter ISE, onlangs uitgeroepen tot één van de drie laureaten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel, en het Belgisch-Japanse Aili, best kept secret van de Belgische dance.

Bar Dada staat voor prikkelende en uitdagende foyerconcerten. In een gezellige clubsetting ontdek je één keer per maand nieuwe muzikale parels of bekendere bands.  Onder andere The Radar Station, Kids With Buns, Lili Grace, Wolker, Jan Verstraeten, Mooneye, Koala Disco, JAKOMO, Echo Beatty, Johannes Is Zijn Naam... passeerden reeds de revue.

Een aantal data in het voorjaar werden bij de start van het seizoen opengelaten om zo te kunnen inspelen op nieuwe releases en te ontdekken jonge bands. Deze namen kunnen we nu aan het lijstje toevoegen. 

ISE 
Do 25 april ‘24 - 20.15 uur
De jonge singer-songwriter Ise uit Bree werd onlangs uitgeroepen tot één van de drie laureaten van De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Ze valt op door haar unieke stem, authentieke nummers en oprechte emoties die je niet onberoerd laten.  

Aili
Do 23 mei '24 - 20.15 uur
Het Belgisch-Japanse Aili vervolledigt de Bar Dada-reeks van dit seizoen. Aili Maruyama en Orson Wouters zijn met hun speelse en eigenwijze electropop al enkele jaren het best kept secret van de Belgische dance. In februari bracht Aili hun langverwachte debuutalbum Nandakke? uit. 

Bar Dada staat keer op keer garant voor een heerlijke clubbeleving. Het publiek kan bovendien gezellig nagenieten met een drankje in de trendy Cultuurbar.