Een zomer vol beleving

Tijdens de zomermaanden gaan onze theaterdeuren even dicht. Maar niet getreurd want er worden in Lommel heel wat leuke activiteiten en evenementen georganiseerd die garant staan voor een mooie zomer vol beleving.

Beiaard zomerconcerten

Elke woensdag om 15 uur tovert stadsbeiaardier Liesbeth Janssens de mooiste klanken uit de Lommelse beiaard. Daarnaast wordt het publiek verrast met vier sfeervolle avondconcerten door Belgisch en Amerikaans beiaardtalent. Na elk concert kan je bovendien de indrukwekkende toren bezoeken van de Sint-Pietersbandenkerk. 

Lommel Leeft

Met Lommel Leeft belooft het een echte feestzomer te worden! Feest mee tijdens School's Out, Wereldfeest, Feest op het Plein en Bal Final.

Voor kinderen  

Leef je uit op één van de sportkampjes, ga een dagje meehelpen op de boerderij, ga op zzzzoek naar Schatten van Vlieg en ontdek zo waar de magische eekhoorn Ferdinand Foyer zich verstopt, waag je aan een leuke avonturentocht en veel meer...  Alle activiteiten voor kinderen kan je terugvinden in de Kidskalender. Het figuurtje Frieda gidst je graag doorheen het ruime aanbod voor het hele gezin.

Lees meer 

In het Uit in Lommel-magazine vind je een compleet overzicht van alle zomeractiviteiten zoals festivals, sportevenementen, Dag van het Glas, Film in het Bos, Vertelparadijs in de Bibliotheek, Zomerlezen in het park en meer...