Ticketverkoop seizoen 21-22

ma 23 augustus 2021

Koop tickets bij voorkeur online via de online ticketshop. Het online ticketsysteem geeft je de mogelijkheid om thuis jouw tickets te reserveren, te betalen via verschillende betalingsmogelijkheden en nadien zelf jouw e-tickets af te printen. Tickets kunnen ook op jouw smartphone worden gescand.  

Mensen met een beperking reserveren best telefonisch (011 399 699) of per e-mail (reservaties@ccdeadelberg.be).   

Hulp nodig?  Onze medewerkers helpen je graag verder. Check hier de openingsuren van de balie.

Naast de standaardprijs bieden we vanaf 3 voorstellingen een abonnementstarief aan: 30% korting op de standaardprijs. Een abonnement is persoonsgebonden. Je kan een abonnement samenstellen uit het volledige aanbod met uitzondering van de Adelbergfilm by UGC.

Voor groepen vanaf 10 personen bieden we een groepskorting aan van 20%.  


Een veilige beleving 

Vanaf 1 oktober vervallen alle maatregelen voor voorstellingen tot 500 aanwezigen binnen. Concreet betekent dit dat de mondmaskerplicht tijdens voorstellingen komt te vervallen en er geen afstand geldt tussen de bezoekers in onze zalen.

Let wel: de openingsvoorstelling van Mich Walschaerts en Alano Gruarin valt binnen de maatregelen die gelden in september. Vanaf 200 bezoekers vervallen de verplichtingen inzake mondmaskers en afstand, enkel indien het Covid Safe Ticket wordt toegepast. Wens je graag deze voorstelling bij te wonen, houd er dan rekening mee dat jouw Covid Safe Ticket zal worden gescand, om toegang te krijgen.

Tijdens alle voorstellingen is een uitstekende ventilatie onze prioriteit. Er is een continue monitoring van de ppm-waarden via ingebouwde CO2 meters; bijkomend worden extra CO2 meters op een zichtbare plaats geplaatst. Door een automatische sturing van de luchtgroepen wordt maximaal verse buitenlucht aangezogen en extractielucht nooit gerecupereerd. Op die manier waken we erover dat de drempelwaarden niet worden overschreden en wordt bijkomend verlucht indien nodig. Handgels blijven ter beschikking voor onze bezoekers.

Je kan de richtlijnen steeds nalezen op de website. De meest recente wijzigingen en updates worden per mail gecommuniceerd aan tickethouders.

Wanneer voorstellingen geannuleerd worden door het cultuurcentrum of de gezelschappen betalen wij uiteraard het ticketbedrag terug.  

Vragen? Contacteer onze covid-coördinator Cindy Daems: cindy.daems@ccdeadelberg.be.

Nieuws