Ayla Maagdenberg

Laura Van Hal / WIRWAR & Frisse Oren

HEBBES
  • zo 24 mrt ’24
    15:00 uur
    Schouwburg

Ken je dat? Dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten? En heb je ook weleens het gevoel dat je iets kwijt bent, maar je weet niet wát? Dat het leek alsof je iets beet had, alsof je het vast kon houden, maar dat het toch door je vingers is geglipt? 

HEBBES is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Twee acrobaten van circustheatergezelschap WIRWAR Producties slaan de handen in elkaar met twee musici van muziektheatercollectief Frisse Oren voor deze acrobatische muziekvoorstelling. Over de zekerheid van vasthouden en het avontuur van loslaten. 

Workshop!

Aansluitend op de voorstelling kan je deelnemen aan een ouder-kind acrobatiek workshop. Twee spelers leren jullie een aantal eenvoudige, maar indrukwekkende trucs die je met z'n tweeën kunt uitvoeren. Daarnaast zijn er een aantal gezamenlijke muzikale oefeningen. Opa's, oma's en ouders die niet meedoen, zijn van harte welkom om te komen kijken!

Max. aantal deelnemers: 25 duo's (1 kind + 1 volwassenen)
Start: ongeveer 15 minuten ná de voorstelling
Locatie: podium schouwburg
Duur: 30 minuten
De workshop is inbegrepen in de ticketprijs van de voorstelling

Wil jij graag een echte acrobaat worden?  Schrijf je dan zeker vooraf in via deze link want de plaatsen zijn beperkt!

Wij willen graag deelnemen aan de workshop en reserveren hier alvast onze plaatsjes.

 

Concert met acrobatische hoogstandjes en een genereuze dosis humor. (...) Met indrukwekkende acrobatische kunstjes, afwisselende muzikale intermezzo's en een vleugje slapstick zorgt de voorstelling voor een vermakelijke theatermiddag voor iedereen vanaf 4 jaar.

Theaterkrant