CC De Adelberg

Reveil: troostconcert en lokale verhalen op 1 november

Stad Lommel wil een warme plek creëren voor familie en vrienden van overledenen. In het kader van Reveil organiseren de diensten cultuur en evenementen daarom jaarlijks op 1 november een troostconcertje op de stedelijke begraafplaats van Lommel-centrum

Tussen 17 en 18 uur speelt Brent Beukelaer (zanger en frontman van The Radar Station) een intiem concert. Hij brengt Nederlandstalige indie-muziek en raakt een alternatief universum dat net om de hoek ligt. Denk aan artiesten als Spinvis, Boudewijn De Groot en Nick Drake.  Rudi Lavreysen houdt je warm met lokale verhalen. 

De voorstelling is gratis en vrij toegankelijk.

Onlangs won de Lommelse begraafplaats de award Warmste Begraafplaats van Vlaanderen. Met deze Publieksprijs wil Reveil de gemeente in de kijker zetten met een weldoordacht beleid rond begraafplaatsen. Dit jaar mag Stad Lommel deze titel in ontvangst nemen.

Naar aanleiding van deze titel werd op de Lommelse begraafplaats een houtsnijwerk van de hand van kunstenaar David Daems geplaatst. Deze werd door Reveil aan de stad geschonken.

Reveil - Brent Beukelaer

Wo 1 nov '23
17.00 tot 18.00 uur
Stedelijke begraafplaats Lommel-centrum