De Adelberg kijkt uit naar een heropstart

ma 03 mei 2021

De Adelberg werkte een alternatief concept uit voor outdoor voorstellingen met een intiem concertje en familietheater onder de noemer Loskade Sessies en een concert in het Prinses Astridpark, de Park Sessie. Bij regenweer worden tickethouders dezelfde dag in de voormiddag per mail op de hoogte gebracht en worden tickets terugbetaald.

De reeks online lezingen krijgt ook in mei een vervolg. Inschrijven is gemakkelijk en na afloop ontvangt elke deelnemer een digitaal informatiepakketje.  

Nog de hele maand mei kan je op een bankje en via een QRcode genieten van de Bank Sessies. Tijdens de Belpop Lommel Fietsroute ontdek je al fietsend niet alleen de prachtige Lommelse natuur, maar ook een stukje Lommelse muziekgeschiedenis.

De foto-expo Silica van Manu Bloemen is nog te bezoeken t.e.m. 6 juni ‘21. De reacties zijn lovend en je ontdekt meteen het nieuwe gebouw.

In mei bieden we tevens enkele residenties aan professionele artiesten, waaronder Isbells. Via  Instagram Stories krijg je een blik achter de schermen.

De veiligheid van onze bezoekers, de artiesten en alle medewerkers zijn onze eerste prioriteit. Tijdens de voorstellingen respecteren we strikt de richtlijnen die worden opgelegd in het generieke basisprotocol cultuur en de sectorgids professionele kunsten. Een bezoek aan de expo wordt volledig volgens de geldende richtlijnen en het Protocol Musea georganiseerd.

Het volledige programma en de laatste updates lees je hier.
Meer info over een veilige beleving kan je via deze link terugvinden.

Tot snel!

Nieuws