Seizoen 20-21: een tipje van de sluier

wo 01 juli 2020

Jan Leyers © Jef Boes
fABULEUS
Toeac duo
Wartaal
Ayu Compagnie

Soetkin Baptist, Sprookjes Enzo, Het nieuwstedelijk, Jef Neve, Erhan Demirci, Wör, Barbara Dex, Kommil Foo & Brussels Jazz Orchestra, Cuarteto Quiroga, Abattoir Fermé, Wartaal, Jan Leyers , FroeFroe… Het is maar een greep uit de vele artiesten, gezelschappen en sprekers die we volgend seizoen op onze planken verwelkomen. Ook onze festivaltraditie houden we in ere met Celtic Night en Accordeon Folie, hetzij uiteraard in een aangepaste setting.

Op het moment dat de coronacrisis toesloeg, was programma 20-21 klaar en de seizoensbrochure in voorbereiding. De maatregelen hebben echter ook gevolgen voor bepaalde producties, die verplaatst, uitgesteld of geannuleerd werden. De voorbije weken en maanden hebben we dan ook intensief gesleuteld aan het programma. Om een zo actueel mogelijk programma te kunnen presenteren, maken we het aanbod in augustus bekend.  

 • Week van 10 augustus:
  aanbod online 

   
 • 25 augustus: 
  seizoensbrochure in de brievenbussen

   
 • 29 augustus:
  start ticketverkoop 


Na de zomersluiting geven onze programmatoren en medewerkers met veel plezier een woordje uitleg bij het programma, aan wie dat wenst. We maken graag tijd voor een persoonlijke afspraak.  

Dankzij het vertrouwen en de financiële ondersteuning van het stadsbestuur van Lommel kunnen we, ook mits inachtneming van de veiligheidsmaatregelen en verminderde publiekscapaciteit, een breed en volwaardig aanbod mogelijk maken. Bovendien kan het publiek al vanaf 3 voorstellingen genieten van de hoogste korting van 30% op de ticketprijzen. Op die manier investeren we volop in artiesten én publiek! 

Nieuws