Stap 1 : gebruiksaanwijzing


INSCHRIJVINGEN SCHOOLVOORSTELLINGEN 2022-2023:
VANAF VRIJDAG 19 AUGUSTUS 2022!


Toelichting voor het verloop van de inschrijvingen:

1. Start het online traject voor inschrijvingen via de knop onderaan 'ga verder'. De lijst met voorstellingen is opgebouwd per leerjaar en per graad. Selecteer de gewenste voorstelling(en) en bevestig onderaan via 'ga verder'. Vul het online inschrijvingsformulier zo volledig mogelijk in. Geef zeker ook een richtaantal leerlingen op.

2. CC De Adelberg wijst de verschillende scholen toe aan de voorstellingen.  Alle inschrijvingen worden in volgorde van ontvangst genoteerd. Deze volgorde is bepalend wanneer het maximaal aantal leerlingen overschreden wordt. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het voorkeurmoment dat je aanduidt op het inschrijvingsformulier. Wijzigingen zijn echter niet uit te sluiten. Indien er slechts één voorstelling georganiseerd kan worden, is dit om organisatorische redenen steeds een namiddagvoorstelling! 

3. De inschrijving dient uiterlijk dinsdag 6 september 2022 ingeleverd te worden en wordt half september schriftelijk bevestigd door middel van het definitieve deelnameschema en is vanaf dan bindend.

4. De voorstellingen voor kleuter- en basisonderwijs kosten 4 euro per leerling. De voorstellingen voor het secundair onderwijs kosten 5,00 euro per leerling. Betalingen gebeuren via overschrijving na ontvangst van onze factuur. Afwezige leerlingen, die ingeschreven waren voor deelname aan de geplande voorstelling, kunnen enkel op de factuur in mindering gebracht worden mits melding aan de verantwoordelijke van het cultuurcentrum. Scholen die te laat of niet komen opdagen, dienen toch de inschrijvingsgelden te betalen. 

Kan je moeilijk een keuze maken? Wij geven je graag meer tekst en uitleg, telefonisch maar indien gewenst ook in jouw school. De meeste voorstellingen zijn vooraf geprospecteerd en met zorg geselecteerd.

Bij vragen of problemen kan je contact opnemen met onze medewerkers via info@ccdeadelberg.be of op het nummer 011 399 699.