Pascale Platel & Ben Segers

Kom ne keer binnen

Het is 18.00 uur. De man komt thuis bij zijn vrouw. De vrouw zit in de zetel en kijkt naar de man die binnenkomt. In deze voorstelling zie je telkens opnieuw de man binnenkomen.

Het publiek belandt in een timelapse. Aan de manier waarop de man binnenkomt en de manier waarop zijn vrouw op hem reageert, zie je hoe de relatie verandert van verliefd naar passioneel, naar vertrouwd, naar geïrriteerd, naar jaloers en verwijtend, naar zwijgend, naar troostend, … Het publiek volgt het verloop van de relatie aan de hand van twintig binnenkomsten. Herkenbaar? Zeker! Uitvergroot? Natuurlijk! Hilarisch? Ongetwijfeld! 

Pascale is een ervaringsdeskundige in relaties. Een relatiedeskundige. Want als je veel relaties hebt gehad, dan ben je toch deskundig? Of net niet? 

Pascale Platel en Ben Segers smijten zich 200%. Wat hebben ze gemeen, buiten hun lengte en een liefde voor cowboyboots? Ze zijn allebei grappig. Maar geen humor zonder tragiek en daar zijn ze zich erg van bewust. Het moet een beetje schrijnen. Maar met muziek en dans à volonté!  

Credits
Tekst, spel: Pascale Platel
Spel: Ben Segers

  • wo

    05/10/2022 20:15


  • Start ticketverkoop: 18 juni 2022 om 10u00

MEER INFO

(c) Charlie Dekeersmaecker

(c) Charlie Dekeersmaecker