Judas Theaterproducties

De Rozenoorlog

The WAR of the ROSES: nieuwe topmusical van Judas Theaterproducties

Alles aan het huwelijk van Bob en Barbara Roos lijkt een droom. Hun gedeelde passie voor antiek, hun twee kinderen en hun prachtige huis. Terwijl Bob zich stort op zijn carrière en het verdienen van genoeg geld, hangt Barbara haar studie aan de wilgen en richt zij zich volledig op het grootbrengen van de kinderen en het inrichten van hun absolute droomhuis. Bob en Barbara. Koek en ei. Pais en vree. Alles lijkt te kloppen.

Tot het huis tot in de kleinste details is ingericht en de kinderen het huis uit zijn. Barbara zoekt wanhopig naar een nieuwe invulling van haar leven en begint in haar eentje een cateringbedrijf. Maar door dit nieuwe begin en dit nieuwe leven neemt ze alles onder de loep. Vooral haar huwelijk. En zo komt ze tot de conclusie dat zij en Bob volledig uit elkaar zijn gegroeid. Dus vraagt ze een scheiding aan.

Nu kan een scheiding eenvoudig geregeld. Maar wat als geen van beiden afstand willen doen van dat ene symbool van voorspoed, smaak en stijl… het huis. Het huis wordt de inzet van een bizarre vechtscheiding. Beiden weigeren toe te geven en verzinnen steeds creatievere manieren om de ander het huis uit te jagen. Een echtpaar dat jarenlang verbonden was in liefde is nu verbonden in woede en blinde haat. Het ooit zo gelukkige huwelijk van de Rozen ontaardt in een oorlog: De Rozenoorlog.

En daarin wordt niets of niemand gespaard…

De Rozenoorlog is een musical gebaseerd op de bestseller The War of Roses van Warren Adler en de gelijknamige filmhit met Michael Douglas, Kathleen Turner en Danny DeVito.  Met een script van Allard Blom en Frank van Laecke, liedteksten van Allard Blom, muziek van Sam Verhoeven en in een regie van Frank van Laecke is de musical De Rozenoorlog, na hits als Lelies, Jospehine B., Pauline & Paulette en De Muze van Rubens, de nieuwste creatie van Judas Theaterproducties.

 

 

 

 

 

Regie en script: Frank Van Laecke
Script en liedteksten: Allard Blom
Muziek: Sam Verhoeven
Arrangementen: Pol Vanfleteren
Decorontwerp: Paul Gallis
Kostuumontwerp: Arno Bremers
Lichtontwerp: Luc Peumans (Painting With Light)
Geluidsontwerp: Philippe Peirsman (Twin4u)

Cast: Lucas Van den Eynde, Maike Boerdam, Marc Lauwrys, Myriam Bronzwaar, Laura Seys

  • za

    28/01/2017 20:15

  • Prijs: 22,00 / 17,60 / 16,50 / 15,40
  • Duur: 70 min (deel 1), pauze, 50 min (deel 2)
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Organisatie: CC De Adelberg

Maison Miche

Maison Miche

Nico Van Dam

Nico Van Dam

Pauline Wiersma

Pauline Wiersma