Reveil Lommel

Isbells - Geannuleerd

Nog niet vaak was de nood aan contact, menselijkheid en troost zo groot als in 2020. En nog minder vaak waren de mogelijkheden hiertoe zo beperkt. Daarom willen we met Reveil Lommel dit jaar, meer dan ooit op een warme en eigentijdse manier de mensen herdenken die we moeten missen.

Reveil is een project dat begraafplaatsen in Vlaanderen op 1 november laat opleven in een ingetogen gloed van muziek en verhalen. Op Allerheiligen speelt Isbells een ingetogen akoestisch concert in het auditorium van Crematorium De Stuifduin. Na het optreden leest Rudi Lavreysen zijn verhaal uit de Reveil verhalenbundel.

Isbells weet live een eigen universum te creëren. Een plek waar het fijn toeven is te midden van aangrijpende verhalen en zinnenprikkelende melodieën. ‘Sosei’ de laatste plaat van Isbells, is een verzameling verhalen over verdriet en hoop, over zijn overleden vader, over leven en dood, over een brand die hem bijna het leven kostte en over herwonnen levensvreugde. De band verkent andere oorden dan op de vorige platen, maar de sfeer blijft herkenbaar, evenals de hoop die in de muziek schuilt.

Door de Coronamaatregelen is het aantal toeschouwers beperkt tot 100 personen.

Om iedereen de kans te geven deel te nemen, start er een voorstelling om 17u en 19u.

 • zo

  01/11/2020 17:00

 • zo

  01/11/2020 19:00

 • Prijs:

  Toegang is gratis, maar reserveren verplicht
 • Duur: 60 minuten
 • Locatie: Crematorium Stuifduin
  Norbert Neeckxlaan, auditorium, 3920 Lommel, BELGIE
 • I.s.m. Stad Lommel & PXL

MEER INFO