Ayu Compagnie

As I walk with beauty

In dit project verbinden de Limburgse choreografe Yentl de Werdt en componist Martijn Vanbuel lichaam, geluid en natuur. De makers brengen de Limburgse natuur in kaart en zetten ieder landschapselement om in een artistieke module die muziek en choreografie verbindt. Uit ieder natuurgebied ontstaat een creatie als samenstelling van deze modules: een bewegings- en geluidstaal die geheel resoneert met de omgeving. 

Dankzij het creatieve talent van de performers – drie dansers en drie muzikanten – ontstaat er in ieder natuurgebied een nieuwe ontmoeting en creatie. Het resultaat is een unieke locatievoorstelling, gebaseerd op natuurgebieden in Limburg, voor Lommel gebaseerd op de Sahara.  

Parkeren kan in de omgeving van De Soeverein/zwembad/speeltuin. Verzamelplaats is aan de jeugdlokalen, aan het begin van de Nieuwe Kopen (= toegangsweg naar  de Sahara). Van daaruit word je te voet en in groep naar de speelplek begeleid. De wandelafstand naar de speelplek is 1 km. De speelplek is helaas niet toegankelijk voor mindervaliden.


C-TAKT is een werkplaats voor transdisciplinaire kunstenaars en jong talent. Deze werkplaats is gegroeid vanuit de nood aan een plek waar kunstenaars in alle rust aan hun projecten kunnen werken. Bovendien zoeken steeds meer kunstenaars de grenzen van de kunstdisciplines op; hun werk valt dan ook niet altijd in een hokje te plaatsen.  

Dans, concept: Yentl de Werdt & dansers
Muziek, concept: Martijn Vanbuel & muzikanten
Scenografie: Inge Kerfs
Productie: AYU vzw
In coproductie met: B-classic & C-TAKT
Partners: Natuurpunt, Regionaal Landschap Kempen & Maasland, Stad Genk/Emile Van Dorenmuseum

  • za

    05/06/2021 20:30

  • Prijs: 12,00 / 8,50
  • Duur: 60 min. zonder pauze
  • Locatie: Scoutsheem, Sahara Lommel
    Nieuwe Kopen 4, 3920 Lommel, BELGIE
  • Onder de vlag C-TAKT+ gingen zeven cultuurhuizen uit de ruime regio, en zo ook CC De Adelberg, het engagement aan om dit jong werk te presenteren aan hun publiek. We nodigen je graag uit om kennis te maken met deze beloftevolle artiesten!