Opus..." /> Opus..."/>

Deze voorstelling van Senne Guns stond gepland op 2 april '21, maar werd verplaatst naar een latere datum: zaterdag 26 juni '21.

Opus 3 – in een regie van Raf Walschaerts (Kommil Foo) - is het cabaretdebuut van pianist en zanger Senne Guns. Hij vertelt kleine verhalen en filosofeert over grote dromen, terwijl hij tussendoor de muziek én zichzelf fileert. De goudvis wordt oud en kleine kinderen worden groot. Hoe deed Mozart dat in godsnaam, een requiem componeren en tegelijkertijd de wasmachine aansluiten terwijl Wolfgang Junior de kamer bijeen krijste? 

Met een unieke mix van humor, muziek en absurdisme was Opus 3 goed voor een finaleplek en tweede plaats op het prestigieuze Leids Cabaretfestival 2019. De jury prees hem als “een echte verhalenverteller in een droogkomisch universum. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.

 

"Een echte verhalenverteller in een droogkomisch universum en een virtuoos pianist die werkelijk alles kan improviseren. Qua timing is hij briljant, zijn grappen zijn minutieus geplaatst en zijn mimiek al net zo aanstekelijk. Een groot talent.”
(Juryverslag Leids Cabaretfestival 2019)

  • za

    26/06/2021 20:15

RECENSIES

Opus 3 De Gazet Van Antwerpen

© Lieven Dierckx

© Lieven Dierckx