WARTAAL

De reizende ster

Lommel Rockt vzw en CC De Adelberg presenteren de exclusieve release van de EP de reizende ster van WARTAAL.

WARTAAL, het alias van Lommelaar Ward Van de Velde, schrijft songs die doen huiveren en glimlachen tegelijk. Scherp en fris fileert hij menselijk lief en leed in een taal die iedereen verstaat.

De versbakken singer-songwriter verdiende eerder zijn strepen als gitarist bij Stad Van Licht. Na enkele rondzwervingen doorheen het Oosters halfrond kwam hij terug, als WARTAAL en met een handvol nummers in de rugzak.

Een gitaar, een zachtgevooisde stem en een straffe productie: meer heeft hij niet nodig om je even stil te krijgen, aldus Studio Brussel.

WARTAAL zit ondertussen bij de 60 geselecteerden van de wedstrijd De Nieuwe Lichting op Studio Brussel. De Nieuwe Lichting presenteert elk jaar drie jonge beloftevolle bands of muzikanten die alles in huis hebben om de toekomst van de Belgische muziek mee te bepalen. In januari selecteert een professionele jury de 8 finalisten.

De reizende ster EP van WARTAAL verschijnt in het voorjaar van 2017 en is zijn muzikale ode aan de quarterlife crisis. Verwacht je aan popmuziek in de moedertaal. Bitterzoet en tegendraads.

 

Live bijgestaan door Martijn Ravesloot (The subs), Jonas Wellens (JFJ), Rik Versweyveld (The splifftones)

  • za

    25/02/2017 20:15

  • Prijs: 7,00
  • Locatie: Raadhuis
  • Organisatie: Lommel Rockt vzw & CC De Adelberg
  • 80 plaatsen

MEER INFO