Erhan Demirci – Han Solo

Dubbelprogramma

Deze voorstelling wordt gespeeld bij mooi weer in openlucht en bij regenweer in de schouwburg.

Normaal zou Erhan Demirci zijn nieuwste voorstelling Doe Rustig op 17 April in onze schouwburgzaal spelen. Door de aanhoudende coronamaatregelen kan Erhan, net als alle andere cabaretiers/stand uppers niet met publiek try-outen. Hierdoor kan de voorstelling dit seizoen niet meer in première gaan.

Wat Erhan wel ziet zitten is een vergevorderde try-out in openlucht! Wij brengen ons Amfitheater in het aanpalende Prinses Astridpark in gereedheid en bieden hem een prachtig podium aan in deze sfeervolle setting.

Alsof dit niet voldoende is laten we ook Han Solo op je los met zijn speciaal voor openlucht gecreëerde Mobilhome show. Zowel Erhan als Han spelen elk een set van één uur. Dus dat wordt twee maal lachen voor hetzelfde geld.

Erhan Demirci
Doe Rustig

Vergeet meditatie, mindfullness of yoga. Erhan Demirci is uw man in de zoektocht naar innerlijke rust en evenwicht na een hectische werkdag. Druk, druk, druk ... Het is het standaardantwoord als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit onszelf niet aan door én carrière te willen maken, drie hobby’s te hebben, aan zelfontplooiing te doen en een gezin te runnen?

Erhan Demirci geeft ons in Doe rustig de raad om even wat gas terug te nemen!

Han Solo
Mobilhome show

Tijdens de lockdown ging Han Solo in quarantaine in zijn mobilhome. Dit resulteerde in

een flitsende en vooral humoristische show, die brandend actueel is! Han Solo kijkt hierin terug op zijn quarantaine en die van zijn medemens maar hij kijkt ook vooruit. Hoe moet het nu verder?

Kom naar Han solo’s mobilhome en lach zoals nooit tevoren, in openlucht en veilig.

Bij slecht weer zal het dubbelprogramma doorgaan in de schouwburgzaal.

  • za

    19/06/2021 20:15

  • Prijs: 15,00 / 10,50
  • Duur: Han Solo 60 min./pauze/Erhan Demirci 60 min.
  • Locatie: CC De Adelberg
Cherry Blossom

Cherry Blossom

De Hofleveranciers

De Hofleveranciers