In de ruime en sfeervolle foyer is een open balie ontworpen met het doel op een vlot onthaal. Bezoekers kunnen gebruik maken van lockers die steeds ter beschikking staan. 
 
De Schouwburg heeft een uitrijdbare tribune met 365 zitplaatsen en deze kan uitgebreid worden met 100 extra zetels parterre. De zaal kan ook als polyvalente ruimte gebruikt worden (geschikt voor een opstelling met tafels en stoelen, indoor marktjes,….). 
 

De Kleine zaal biedt plaats voor voorstellingen in kleine, intieme bezettingen. Met een fijne akoestiek en comfortabele tribune met 158 zetels, voegt deze ruimte een absolute meerwaarde toe aan het programma. Wanneer er géén voorstellingen zijn in de Kleine zaal, wordt de ruimte een gezellige setting voor de Cultuurbar. 

Op de eerste verdieping bevindt zich de mooie, open Galerij, een vide die in verbinding staat met de foyer. Een ontmoeting tussen kunst en cultuur! De Galerij is bovendien geschikt voor andere doeleinden dan louter tentoonstellingen.  

Er zijn twee vergaderlokalen in het gebouwéén gelijkvloers en één op de eerste verdieping. 
 

In de foyer bevindt zich de Cultuurbar, een gezellige en unieke bar die uitgebaat wordt door Sanne Dirx (Sommelier van het Jaar 2019). Sanne focust met haar bijzondere wijnkennis op een aanbod van betaalbare en kwalitatieve wijnen, een uitgebreide bierkaart en toffe fingerfoods. Los van de werking van het cultuurcentrum, wil de Cultuurbar ook een trendy aperoplek zijn in het hartje van Lommel. De openingsuren van de bar kan je terugvinden op de www.cultuurbar.be.  Iedereen is welkom! 


De buitenaanleg kadert binnen het project ‘Groene parels’ van de stad. Aan de oostkant (Prinses Astridpark) worden extra zitelementen en een fietsenstalling geplaatst en is de doorgang naar het park opengetrokken. 


 


Parkeren kan rondom het Prinses Astridpark en op het Hertog Janplein. Tijdens drukke momenten raden we aan om Parking Hertog Janplein te gebruiken, op wandelafstand van het cultuurcentrum.

Zalen op deze locatie

Adelbergpark 1

3920 Lommel
BELGIE

T 0032 (0)11 399 699

E info@ccdeadelberg.be
E reservaties@ccdeadelberg.be