Svetlana Tikhomirova & Cristina Rizea-Tatu

EXPO - Authentiek

 Svetlana Tikhomirova

Kunstenares Svetlana Tikhomirova werd geboren in het Oeralgebergte, tussen Europa en Azië.  Ze studeerde 9 jaar in de stad Oufa (4 jaar op de Vocational High School of Pedagogiek en 5 jaar  aan de Pedagogische Universiteit). Ze ging naar Portugal en werd daar verliefd op het land dat haar inspireerde tot het maken van prachtige werken: figuratieve composities, landschappen,  portretten, creaties  vol leven, vreugde en wijsheid.

Haar werken ademen realiteit en mysterie. Haar grote artistieke kennis stelt Svetlana in staat om gebruik te maken van verschillende technieken.  Ze schildert zowel met olieverf als aquarel, acryl en droog penseel. Ze maakt moeiteloos sculpturen, mozaïeken en glas in lood. Svetlana is nieuwsgierig en blijft steeds nieuwe technieken bestuderen om zo haar creatieve dromen te kunnen realiseren.

Haar schilderijen waren reeds te bewonderen tijdens zowel persoonlijke, collectieve als internationale tentoonstellingen.  Sommige van haar werken maken nu deel uit van een privécollecties in Zweden, Italië, Franca, Griekenland, Brazilië, Rusland, Portugal en België. 

Svetlana deelt graag haar vaardighede met haar anderen. Wil jij beginnen met schilderen of  jouw schildertechniek verbeteren? Svetlana helpt je graag op weg.


Cristina Rizea-Tatu

Cristina is kunstenares, echtgenote en moeder van twee kinderen. In alles wat ze doet hoopt ze een verandering aan onze mentaliteit te kunnen brengen en tot een grotere benadering tot God te komen, alsook tussen mensen onderling.

"Iedereen kan met zijn/haar eigen kwaliteiten bijdragen tot een groter geheel. Samen zijn wij beter en sterker. Net zoals een kunstwerk bestaat uit meerdere kleuren, tinten, tonen en vormen, zo zijn ook de mensen in  onze maatschappij allemaal verschillend, maar samen vormen ze een harmonieus geheel."

"Laten wij droomwereld samen schilderen!"

 • Van vr 13.01.2023 tot zo 15.01.2023

  • Maandag
   Gesloten
  • Dinsdag
   Gesloten
  • Woensdag
   Gesloten
  • Donderdag
   Gesloten
  • Vrijdag
   09:00 - 12:00u en 13:00u - 23:00u
  • Zaterdag
   16:00u - 23:00u
  • Zondag
   10:00 - 17:00u
Svetlana

Svetlana

Cristina

Cristina