Absolutely Floyd - Nieuwe datum!

One World Tour 22/23

TE GAST

Dit is een verplaatste voorstelling die normaal zou doorgaan op zaterdag 8 oktober, maar omwille van gezondheidsredenen moest verplaatst worden. 
 

De nieuwe datum is zaterdag 29 april 2023. 
Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht via mail, tickets blijven geldig voor de nieuwe datum!

 

Absolutely Floyd:  A Tribute To Legends

Biografie

Pink Floyd was een Engelse rockband die internationale erkenning kreeg voor zijn progressieve psychedelische rockmuziek. De groep evolueerde tot pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek. Pink Floyd is bekend door zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen en niet in de laatste plaats door vele spectaculaire live-concerten.

One World Tour 22/23 A Momentary Lapse of Reason (and more)

Een van Nederlands beste Pink Floyd tributebands ABSOLUTELY FLOYD brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken.

De band speelt in dit seizoen het gehele album ‘A Momentary Lapse Of Reason’. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken.

  • Prijs: 25,00

    Dagkassa: € 27,50
  • Duur: 2 u 15 min (inclusief pauze van 20 min)
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Organisatie: PDH Bookings & Agency