Michael Schack

Rechtop!

SCHOOL

Het gebeurt zelden dat leerlingen én leerkrachten sinds die eerste S.L.I.M. try out in november 2011 zo talrijk en enthousiast op een schoolvoorstelling blijven reageren. Drummer/solo artiest Michael Schack blijft dan ook inspelen op de jongerencultuur en actualiteit. Hij doet dit met een positief duidende, genre overstijgende en inspirerende muzikale voorstelling met een link naar de op school aangeleerde vakken én ook de thematiek van sociale media die alle leeftijden aanspreekt.

Maar vandaag evolueert ook de jongerencultuur alsmaar sneller. De jongeren kiezen én maken zelf hun media. En hun favoriete muziekjes en beelden kunnen hen vandaag meer dan ooit inspireren in plaats van ze te doen concurreren met elkaar. Ze kiezen immers zélf.

Michael Schack wil met zijn nieuwe voorstelling, Rechtop!, jongeren muzikaal verbinden in plaats van ze te ‘beleren’. Met  Rechtop!  wil hij jongeren aanzetten tot het blijven beleven van drie dimensies in plaats van het tweedimensionale turen op een smartphone scherm.

Michael Sacks speelde op internationale tournees met #Netsky en reist nu ook als uniek solo optredende #DJDrummer de wereld rond. Het afgelopen zomerfestivalseizoen (2018) stond hij (letterlijk) solo niet enkel op de grotere podia in de Benelux, maar ook in Oost-Europa, Korea, Japan, Australië, Turkije en het Midden Oosten.

 • Prijs:

  € 5 per leerling
 • Duur: 70 minuten
 • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
 • Secundair onderwijs:
   - 2de Graad
   - 3de Graad
 • Max. 250 leerlingen