Boost

Interesting Mistakes

SCHOOL

Met meterslange bamboes bouwen twee mensen een verticale droomwereld. Een uitdagend spel ontstaat waarin grenzen worden opgezocht. Het is zoeken naar houvast als de twee, vanuit een grote berg palen nieuwe constructies beklimmen. Ze willen de hoogte in en dromen ervan te vliegen. In hun enthousiasme en met hun hoofd in de wolken vergeten zij dat vliegen ook vallen kan betekenen. Maar in onvoorziene creaties schuilen spannende, nieuwe mogelijkheden..

Boost Producties staat bekend om haar prachtig beeldend circustheater en Interesting Mistakes is daar geen uitzondering op. Deze voorstelling is wederom een lust voor het oog én het brein.

Circusartiesten in ontmoeting met nieuwe vakgebieden als het Chinese Bamboo Scaffolding, met elkaar en met een weerbarstig object. Op het speelvlak een raster van bamboe en losse bamboe-palen. De palen, van verschillende lengtes tot wel zes meter lang, worden door de spelers rechtop in het raster gestoken. Met een speciale knooptechniek maken zij horizontale verbindingen. Dat wordt het speelvlak voor I.M.

Regie: Lennie Visser
Acrobaten: Carina Klingsell, Richandell Martis & Cecilia Rosso,
Regie, dramaturgie: Vincent van den Elshout, Corien Baart & Yannick Greweldinger
Zang: Stephanie Pan
Muziekcompositie: Jonathan Bonny

 • Prijs:

  € 5 per leerling
 • Duur: 60 minuten
 • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
 • Secundair onderwijs:
   - 2de Graad
   - 3de Graad
 • Max. 250 leerlingen