Nic Balthazar, Bert Huysentruyt & Annabelle Dewitte

Badaboem

SCHOOL

Met nu al meer dan 75 swingende voorstellingen op de teller is Badaboem de heerlijk geestige theaterhit voor iedereen vanaf 8 tot 108, het ultieme muzikale familiespektakel, of de meest (inter)actieve schoolvoorstelling. Jong en oud gaan naar buiten met een brede smile op de lippen en de Badaboem oorwurm in de kop.

Na de succesproducties Niets (Ben X) en Neeland is dit de nieuwste succesproductie geschreven en geregisseerd door Nic Balthazar, die zelf ook een (volgens hem zeer beroerde) drummer is. Vandaar het thema: de liefde en de liefde voor muziek, slagwerk in het bijzonder.

Badaboem is een roffelende ode aan drums en alle vormen van percussie. Van trommelkorpsen over rock-bands tot techno. Het is echter ook een poëtisch verhaal over een trommelaar die hopeloos verliefd is op een prachtige drumster. Dat alles in een knetterende tekst op rijm, vol humor, maar ook met een diepere grondlaag, bij jong en oud al te herkenbaar: de strijd tegen je eigen kritische stem.

De cast mag er zijn; de ongelooflijke Bert Huysentruyt (acteur op Ketnet en Kzoom en drummer van o.a. Gorki, Zesde Metaal, Lady Linn…) en de jonge, fantastische drumster Annabelle Dewitte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Concept, regie: Nic Balthazar
Spel: Bert Huysentruyt & Annabelle Dewitte

  • Prijs:

    € 4 per leerling
  • Duur: 60 minuten
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Basisonderwijs:
     - 3de en 4de leerjaar
  • Max. 200 leerlingen