Reveil Lommel

Intieme muziek en lokale verhalen

Op 1 november doorbreekt Reveil de stilte op begraafplaatsen over heel Vlaanderen met intieme muziek en lokale verhalen. Lommel heeft zonder twijfel één van de mooiste stedelijke begraafplaatsen van Vlaanderen. In samenwerking met Stad Lommel herdenken we op een warme en eigentijdse manier de mensen die we helaas moeten missen.

We ontvangen Pauwel, een artiest met een typerend breekbaar stemgeluid en een groot talent voor kleine liedjes. Met zijn ijzersterke songs die zwalpen tussen hoop en wanhoop, en slaan en zalven tegelijkertijd, maakt hij er tussen 17 en 18 uur een intiem en hartverwarmend concert van bij schemerdonker.   

Al meer dan een decennium baant Pauwel zich, in verschillende gedaantes en wars van alle trends, een weg in de schaduw van de muziekscene. Zijn typerend breekbaar stemgeluid en zijn groot talent voor kleine liedjes leveren hem een groeiende cult following op, en sinds zijn debuut lijken steeds meer mensen de weg te vinden naar zijn indiefolk. 

 

Met Allerheiligen wordt om 16 uur het Onument op de Stedelijke Begraafplaats onthuld. Een bijzondere en ingetogen plek om de slachtoffers van Covid-19 te herdenken.

.

  • di

    01/11/2022 17:00

  • Prijs:

    Gratis
  • Locatie: Stedelijke begraafplaats
    Norbert Neeckxlaan, 3920 Lommel, BELGIE
  • Openlucht