STIP Theaterproducties

Van Hamelen & The Rats (7–99 jaar) 

Trek je tofste concertoutfit aan voor een popconcert vol glitter en glamour.  

Van Hamelen is hét popidool en de grootste rockster ooit met meer volgers dan YouTube zelf. Zijn band van ratten volgt hem overal. Op elk gek podium, met wat voor raar pakje dan ook. Hun frontman en grote voorbeeld kiest het voor ze uit. Hoe verder ze reizen, hoe gekker het wordt. Als de jonge rat Tara als nieuwste lid het team komt versterken is ze dolblij. Haar droom komt uit! Ze gaat mee op tournee en raakt steeds meer ingepalmd door de betoverende rockster Van Hamelen tot ze voor een keuze komt te staan die ze nooit meer terug kan draaien. Ook de andere bandleden beginnen te twijfelen. Willen ze dit eigenlijk wel? Is van Hamelen te gek? Of zijn zij gek?

Stuiter mee op de krankzinnige tournee met Van Hamelen en zijn Ratten. Een ratten-komedie vol muziek, glitter en glamour over het blind volgen van iemand naar wie je op kijkt. 

Een muzikaal sprookje met een staartje.

Speciaal voor kinderen: maak je eigen rattenstaart

Op het prikbord van de wereld van The Rats ontdek je allerlei leuke doe-en-denk opdrachten voor zowel voor als na de voorstelling. Zo maak je aan de hand van deze tutorial je eigen rattenstaart zodat je totaal in stijl de zaal in kan. Je kan je staart ook een half uur voor de voorstelling in het theater zelf maken. Voor iedereen met een staart ligt er een verrassing klaar bij de kassa. 

 

 

 

Credits:
Concept: Lennart Monaster
Regie: Gijs Nollen en Freek den Hartogh
Compositie: Freek den Hartogh
Tekst: Lucas de Waard
Spel, muziek: Eva van der Post, Jacob de Groot, Jordy Sanger
(bandleider), Ruta van Hoof & Scott Beekhuizen
Decor, kostuums: Dieuweke van Reij
Licht: Wilfred Loopstra (ontwerp) & Robin Lith
Geluidsontwerp: Jack van Galen
Productie: Stip theaterproducties
Beeld: Arthur Mebius

(c) Arthur Mebius liggend

(c) Arthur Mebius liggend