Poëzietaart

Dries De Vis & Mireille Vaessen

Poëzienamiddag - Dubbelprogramma

Naar jaarlijkse traditie staat er tijdens De Week van de Poëzie een namiddagprogramma gepland met muziek, poëzie, koffie en taart. 

Dit jaar verzorgen Dries De Vis en kompaan Guus Herremans het muzikale gedeelte. Twee muzikanten die als Leo & DiCaprio al meer dan zeven jaar samen op de planken staan. Naast het podium zijn deze twee heren ook goede vrienden. De coronacrisis van 2020 zorgde ervoor dat ze elk hun eigen weg gingen, maar nu hebben ze elkaar weer helemaal teruggevonden. Met een gedeelde passie voor kleinkunst brengen ze de bekendste Nederlandstalige meezingers. Op de setlist onder andere werk van Will Tura, Zjef Vanuytsel, Boudewijn de Groot en Louis Neefs. 

De Lommelse Mireille Vaessen zorgt voor de poëzie. Als de poëziemevrouw heeft ze een koffer gedichten bij, een bijzonder gedicht voor iedereen. In haar handen een ukelele, want af en toe laat een gedicht je zingen. 


Heb jij een favoriete dichter? Of een favoriet gedicht? Laat het ons weten via info@ccdeadelberg.be dan komt dit deze namiddag zeker aan bod.

Dries De Vis (zang, gitaar)
Guus Herremans (accordeon, piano)
Mireille Vaessen (woord, ukelele)