Reis mee met de Oriënt-Express

Zes steden met een ‘gouden randje’

De Oriënt-Express spreekt nog steeds tot de verbeelding, reizen in luxe zonder enige vorm van haast is een droom voor velen. Toch was het niet voor iedereen weggelegd en nog steeds mag je diep in de buidel tasten om mee te reizen van Parijs naar Constantinopel.  

Stap mee aan boord van de prachtig glimmende rijtuigen van de legendarische Oriënt-Express. De glorietijd van het grote reizen per trein wordt nieuw leven ingeblazen. In het Grand Hotel op wielen geniet je van alle comfort en luxe …. Maar bovenal van een flinke dosis kunst en literatuur. In onze koffer bevindt zich uiteraard een exemplaar van Agatha Christie’s Murder on the Orient Express uit 1934. 

Onderweg doe je zes romantische steden aan en vang je een glimp op van een verloren tijd à la recherche du temps perdu. De trip start in Parijs en houdt vervolgens halt in Venetië, Wenen, Budapest en Praag om te eindigen in Constantinopel (het huidige Istanbul).  Het wordt een spannende en onthullende reis want elke stad geeft je een glimp van haar diepste geheimen prijs.  

 

  • Prijs: 24,00 / 20,00
  • Locatie: Raadhuis
  • 35 plaatsen
  • Begeleiding: Mevr. Karin Haanappel & mevr. Martine Kouwenhoven