OKRA-centrum

Aangename kennismaking - Willy Machielsens

TE GAST

“Aangename kennismaking” met Willy Machielsen 

Met “Aangename kennismaking” wil OKRA-centrum een Lommelse vrouw of man aan jou voorstellen, informeel en op een aangename manier. Hoe staat zij of hij in het leven, wat zijn haar of zijn verwachtingen, waarvan ligt zij of hij wakker…Enfin, een “aangename” ontmoeting  met een Lommelse inwoner, die wij misschien iedere dag tegenkomen maar in feite niet écht kennen. 

Voor de 1ste editie (jaargang 1) hadden wij op vrijdag 14 februari 2020 Sophie Sevens (kinder- en jeugdpsychiater) bereid gevonden om in de sofa te komen zitten, samen met  moderator en interviewer van dienst Stan Bresseleers. En toen kwam er een vervelend virusbeestje… 

Maar wij lieten ons niet afschrikken en éénmaal alles terug in orde bleek nodigden wij voor de 2de editie / jaargang 2 ere-politiecommissaris van Lommel Henri Mertens uit op 28 februari jl. en op 8 maart jl. Liset Hamblok (gewezen directeur vakantiehuis Akindo en momenteel voorzitster van de vzw Peter Meter). 

De volgende gast op onze “aangename kennismaking” is Willy Machielsen op maandagnamiddag 27 juni a.s. om 14 uur in de kleine zaal van het c.c. De Adelberg, een fervente sport- en wandelliefhebber met het (sociale) hart op de juiste plaats. Wie o.a. meer wil te weten komen over zijn 7 camino’s, die hij gestapt heeft naar Santiago de Compostela, kunnen aan de hand van zijn talrijke foto's alles te weten komen hoe een camino er uit ziet en verloopt !  

Als publiek kan je het informeel gesprek volgen in een gezellige salonruimte, samen met een kopje koffie, thee of ander drankje,  geserveerd door de Cultuurbar. Omwille van de ruimte en het intiem karakter van dit initiatief is het aantal aanwezigen beperkt tot maximum 50 personen. Deelnameprijs = € 5 p.p. Snel inschrijven is dus de boodschap ! 

Met dit nieuwe initiatief wil OKRA-centrum een Lommelse vrouw of man aan U voorstellen, informeel en op een aangename manier. Hoe staat zij of hij in het leven, wat zijn haar of zijn verwachtingen in het leven, waarvan ligt zij of hij wakker…
Enfin, een “aangename kennismaking” met een Lommelse inwoner, die wij misschien iedere dag tegenkomen maar niet écht kennen. 

  • ma

    27/06/2022 14:00

  • Prijs: 5,00
  • Locatie: CC De Adelberg, Kleine zaal
  • Inschrijven via Marie-Jeanne Vandenberk, 011 54 53 21 - 0494 445 679 - mjeannevdb@gmail.com Na inschrijving kan je het deelnamebedrag (€ 5 p.p. per “aangename kennismaking”) storten op rek.nr. BE61 8334 6079 3817