OKRA-centrum

Aangename kennismaking

TE GAST

Met dit nieuwe initiatief wil OKRA-centrum een Lommelse vrouw of man aan u voorstellen, informeel en op een aangename manier. Hoe staat zij of hij in het leven? Wat zijn haar of zijn verwachtingen in het leven? Waarvan ligt zij of hij wakker?… Enfin, een “aangename kennismaking” met een Lommelse inwoner, die wij misschien iedere dag tegenkomen maar niet écht kennen.

Voor de 1ste editie hadden wij op vrijdag 14 februari 2020 Sophie Sevens (kinder- en jeugdpsychiater) bereid gevonden om in de sofa te komen zitten, samen met moderator Stan Bresseleers. En toen kwam corona…Nu pakken wij de draad terug op en nodigden Henri Mertens (ere-politiecommissaris) uit op maandag 20 december a.s. om plaats te nemen in onze sofa voor een boeiend en verhelderend gesprek. Uiteraard biedt zijn boek Van boerenjong tot kommësèèr genoeg gespreksstof voor deze 2de aangename kennismaking.

Als publiek volgen wij ontspannen het gesprek in een gezellige salonruimte, samen met een kopje koffie, thee of ander drankje geserveerd door de Cultuurbar. Omwille van de ruimte en het intiem karakter van dit initiatief is het aantal aanwezigen beperkt tot maximum 50 personen. Snel inschrijven is dus dé boodschap!

  • ma

    20/12/2021 14:00

  • Prijs: 5,00

    (ter plaatse te betalen)
  • Locatie: CC De Adelberg, Kleine zaal
  • Inschrijven via 0494 704 625 of 011 55 14 41 of stuur een mailtje naar stanbresseleers@hotmail.com. Maximum 50 personen.