Erfgoed Lommel vzw

Officiële voorstelling tijdschrift

TE GAST

Om de abonnees van Te Lomelle op die Campine in deze coronatijden een hart onder de riem te steken heeft Erfgoed Lommel samen met Jan Buyens van de Internetgazet Lommel een mooie attentie bedacht. In augustus 2021 ontvangen de abonnees niet alleen het derde nummer van Te Lomelle… als onderdeel van hun abonnement, maar daarnaast ontvangen ze helemaal gratis een gelegenheidsnummer naar aanleiding van “1 jaar Corona”.

Onder de titel “2020… Wat een raar jaar!” hebben enkele medewerkers van de Internetgazet - Jan Buyens, Robert Boons en Annie Teuwens - in de loop van 2020 een aantal bekende en minder bekende Lommelaren – waaronder ook u - gefotografeerd en geïnterviewd over de impact die corona op hun leven had.

Deze interviews verschenen reeds gespreid over enkele maanden in de Internetgazet Lommel, maar nu zijn ze allemaal gebundeld in dit gelegenheidsnummer.

Het werd een lijvig nummer, 114 bladzijden, luxueus uitgegeven, vol ontroerende, sterke, pakkende, moedige en vooral stuk voor stuk mooie getuigenissen.

  • vr

    03/09/2021 19:00

MEER INFO