Compagnie Estro 

L’Utopie de L’Urubu  

Tango/Cabaret

De passionele dans tango is erkend als immaterieel erfgoed van de mensheid. In deze bijzondere en kleurrijke voorstelling wordt het eigenzinnige gedrag verbeeldt van de Urubu, de aasgier. Het geheel speelt zich af in een decor met een uitgesproken kitscherig accent. Klank, beeld en toneelaccessoires creëren een aparte sfeer.

Mannen in driedelige pakken met felle kleuren en verleidelijke vrouwen in flamboyante jurken nemen je mee in een klaterende en bedwelmende voorstelling! De dansers beheersen een mix van tango, paaldans en theater. Ze zetten een cabaret in scène op muziek van o.a. Tom Waits.

Compagnie Estro verleidt en prikkelt! Het resultaat is een verbluffend en magisch spektakel, dat je als publiek van dichtbij beleeft door rondom de scène te zitten.

Na de voorstelling kan je in de prachtig vernieuwde infrastructuur van De Adelberg deelnemen aan een milonga, georganiseerd door Tango Corrientes Lommel. Ook als je zelf niet danst, is dit een mooie beleving na de voorstelling!

 

 

  • vr

    15/04/2022 20:15

  • Prijs: 16,00 / 11,50
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • L’Utopie de L’Ururbu is voor België EXCLUSIEF te zien in CC De Adelberg Lommel en in CC Muze Heusden-Zolder (za 16.04.2022), dankzij een samenwerking tussen beide cultuurcentra.

MEER INFO