Kamal Kharmach

Mag ik even 2021? - Wachtlijst

Momenteel geldt bij alle binnenactiviteiten een publieksbeperking van 200 bezoekers. Hierdoor zijn we genoodzaakt om de voorstelling van Kamal Kharmach op te splitsen: er zal een voorstelling zijn om 18.30 en om 21.00 uur. Beide voorstellingen zijn reeds volzet. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht per mail.

Eindejaarsconference


In deze tijden zijn er nog weinig zekerheden, in tegenstelling tot Kamal Kharmachs eindejaarsconference, want dat is wel een zekerheid ondertussen! Dit jaar zal hij voor de derde keer een (dé) eindejaarsconference voor zijn rekening nemen.

Met een jaar waarin het Capitool bestormd werd, de drugsmaffia ontmaskerd werd en waar we meer dan ooit doorhebben hoe essentieel kappers zijn, belooft ook deze conference een klepper van formaat te worden. 

Wil je Kamals hilarische kijk horen over bijvoorbeeld de Rode Duivels tijdens het EK, onze prestaties op de Olympische Spelen en de vaccinatiechaos? Twijfel dan niet en boek jouw ticket voor een nieuwe, snedige, scherpe en hilarische terugblik op 2021.  

Kamal Kharmach is de rijzende ster van de stand-upcomedy. In een zelfrelativerende, bijna verlegen stijl charmeert hij iedereen. Als zwaarlijvige knuffelallochtoon bereikte hij schijnbaar moeiteloos de finale van Humo’s Comedy Cup.  

 Intussen staat de ex-teddybeer een pak scherper, maar aan aaibaarheid heeft hij niet ingeboet. Kamal is geen bruller maar een pacifistische positivo met humor als enige wapen om zijn publiek met de neus op maatschappelijke wantoestanden te drukken.

  • za

    08/01/2022 18:30

  • za

    08/01/2022 21:00

MEER INFO

Ellie VdB

Ellie VdB