Barbara Dex

Thank God I’m a Country Girl - Wachtlijst

Vanaf maandag 6 december ‘21 geldt een publieksbeperking van 200 bezoekers. Hierdoor zijn we genoodzaakt om het concert van Barbara Dex op te splitsen: er zal een voorstelling zijn om 15.00 en om 20.15 uur. Beide voorstellingen zijn reeds volzet. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Barbara Dex en countrymuziek, dat zijn vier handen op één buik. Denk aan de succesproducties als Dollymentary waarin ze in de huid kroop van Dolly Parton of aan Ode aan Bobbejaan waarin zij zorgde voor de legendarische en onweerstaanbare country-snik! Countrymuziek ligt haar vocaal bijzonder goed en ze voelt zich aangetrokken tot de uit het leven gegrepen verhalen die kenmerkend zijn voor het genre. 

In Thank God I’m a Country Girl plaatst Barbara countryzangeressen op een piëdestal, want is het niet zo dat we té weinig vrouwenstemmen in de countrywereld horen? 

Barbara koestert een enorme bewondering voor countrygrootheden als Dolly Parton, Emmylou Harris, Tammy Wynette, Patsy Cline, Loretta Lynn, Lucinda Williams, June Carter en Cindy Walker. 

In deze voorstelling trekt ze alle registers open om je te verwennen op een muzikale avond vol hartverwarmende countrymuziek, allemaal van vrouwen!

Barbara Dex (zang)
3 muzikanten o.l.v. Jo Mahieu

  • za

    11/12/2021 15:00

  • za

    11/12/2021 20:15

MEER INFO

Rick Van Overbeke

Rick Van Overbeke