Soetkin Baptist, Jan Van Outryve & Didier François

Cold and Raw

Dit concert zou normaal gezien doorgaan in de Kleine zaal. Een cultuurbezoek moet te allen tijde een aangename en comfortabele beleving zijn. Ongeacht de maatregelen die wij nemen, is een goed gevoel bij onze bezoekers erg belangrijk. Daarom hebben wij het concert verplaatst naar onze schouwburg, daar er meer plaats is op de tribune en we meer afstand kunnen houden. 

De tickets die reeds gekocht zijn, blijven geldig enkel dat de toegewezen zitplaatsen op uw ticket niet meer van toepassing zijn en u vrij kunt plaatsnemen.

Onze medewerkers zijn aanwezig in de zaal om u te begeleiden. Met niets meer dan een stem, een luit en een nickelharpa betoveren Soetkin Baptist, Jan Van Outryve en Didier François het publiek met een eerlijk en ontroerend concert. Bijzonder mooi vertolkte liederen over leven en dood, geluk en verdriet, mooie parels uit een indrukwekkende verzameling songs met Keltische oorsprong.  

Na een eerder toevallige samenwerking voor Ensemble Graindelavoix, besloten Soetkin en Jan meer samen te werken.  Dit leidde tot Cold and Raw waarbij ze zich op het podium laten bijstaan door de even straffe Didier François. Ballades, lullebies en carols uit onder meer Noorwegen, Frankrijk en Schotland brengen je terug naar de roots van dit geweldige repertorium. 

Soetkin heeft nooit gestreefd naar een vedettestatus, maar dankzij haar bijdrage aan het tv-programma Het Hoge Noorden van Annemie Struyf wist ze haar integere levenshouding en haar ongebreidelde liefde voor de muziek nog meer in de verf te zetten. 

Soetkin is een graag geziene gast in De Adelberg. Ze concerteerde er al meermaals en elk concert werd onthaald op een staande ovatie. Bij Cold en Raw zal dat niet anders zijn! De intieme concertsfeer van de nieuwe Kleine zaal zal daar zeker aan toe bijdragen.

Soetkin Baptist (zang)
Jan Van Outryve (luit)
Didier François (nickelharpa)

  • do

    02/12/2021 20:15

Martin Losvik

Martin Losvik