Theater FroeFroe & Anastassya Savitsky

Stellar Boem (6+)

Stellar Boem is een ontdekkingsreis door de ruimte, een dansante fantasie over leven in een andere wereld. Vier dansers dompelen zich onder in een wondere wereld waarin poppen dansen en dansers pop worden en dit onder begeleiding van sciencefiction muziek. 

Als in een droom zie je mensachtige creaturen die de planeet Aarde moeten ontvluchten op zoek naar een bewoonbare planeet. De ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens. Een associatief verhaal ontpopt zich vanuit de nieuwsgierigheid naar het leven in een ander universum. Dans en theater meets sciencefiction. 

Anastassya Savitsky kennen we van haar samenwerking met Dimitri Leue in de voorstelling Kalf. Haar missie is om dans te koppelen aan theater en dit voor een jong publiek. Hierbij hecht ze een groot belang aan een hoog artistiek-technisch niveau van beweging. 

Stellar Boem is een in to space dansvoorstelling! Zoals we allemaal weten, lopen op planeet Aarde vreemde creaturen rond, maar niet zo vreemd als de wezens op die andere planeet. Ben je ook nieuwsgierig of er leven is buiten onze aarde? Kom dan zeker naar Stellar Boem.

Concept, choreografie: Anastassya Savitsky
Spel: Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker & Anastassya Savitsky
Dramaturgie: Marc Maillard
Muziek: Isao Tomita, Dienne Bogaerts & Jonas Vermeulen
Kostuums, poppen: Astrid Michaelis & Janneke Hertoghs
Coproductie: Theater FroeFroe & HETLAB/Krokusfestival