KINDERKUNSTENDAG - FroeFroe & workshops

Stellar Boem (6+)

Stellar Boem is een ontdekkingsreis door de ruimte, een dansante fantasie over leven in een andere wereld. Vier dansers dompelen zich onder in een wondere wereld waarin poppen dansen en dansers pop worden en dit onder begeleiding van sciencefiction muziek. 

Als in een droom zie je mensachtige creaturen die de planeet Aarde moeten ontvluchten op zoek naar een bewoonbare planeet. De ruimtevaarders vechten tegen de zwaartekracht, ontdekken fonkelende planeten en ontmoeten allerlei vreemde wezens. Een associatief verhaal ontpopt zich vanuit de nieuwsgierigheid naar het leven in een ander universum. Dans en theater meets sciencefiction. 

Anastassya Savitsky kennen we van haar samenwerking met Dimitri Leue in de voorstelling Kalf. Haar missie is om dans te koppelen aan theater en dit voor een jong publiek. Hierbij hecht ze een groot belang aan een hoog artistiek-technisch niveau van beweging. 

Stellar Boem is een in to space dansvoorstelling! Zoals we allemaal weten, lopen op planeet Aarde vreemde creaturen rond, maar niet zo vreemd als de wezens op die andere planeet. Ben je ook nieuwsgierig of er leven is buiten onze aarde? Kom dan zeker naar Stellar Boem.

Ontdek ook de workshops i.k.v. Kinderkunstendag

N.a.v. de Kunstendag voor Kinderen werkte De Adelberg  een speciaal programma uit dat je ná de voorstelling kan ontdekken. Lees snel hieronder verder wat we voor jou in petto hebben! Alle activiteiten zijn in de ticketprijs inbegrepen. Ouders kunnen ondertussen gezellig vertoeven en een glaasje drinken in de Cultuurbar.

Voor een goed verloop van de namiddag is het noodzakelijk om vooraf in te schrijven. Inschrijven kan tot zaterdag 20 november, 12 uur 's middags. We wensen je alvast een superleuke, creatieve Kunstendag toe.

  Maak een keuze en schrijf je hier in.   


Knutsel je eigen ruimteschip - VOLZET!
Ben je handig met papier, schaar en lijm? Laat je creativiteit de vrije loop en ontwerp je eigen ruimteschip.
Locatie: vergaderlokaal gelijkvloers
Start: 16.10 uur
Duur: ongev. 25 minuten

Beweeg en dans met heel je lichaam
Heb je gevoel voor ritme en kan je moeilijk stilzitten? Dan is deze bewegings- en dansworkshop vast iets voor jou! Anastassya Savitsky daagt je uit. Gooi de benen al maar los.
Locatie: Schouwburg, achter de tribune
Start: 16.15 uur
Duur: ongev. 45 minuten

Bezoek de fototentoonstelling
Curator en fotograaf Manu Bloemen neemt je mee in de wereld van fotografen Olympe Tits en Klaartje Lambrechts. Ontdek samen de kleurrijke en tot de verbeeldingsprekende foto's en wordt zelf een beetje kunstenaar/fotograaf.
Locatie: Galerij CCDA
Start: 16.10 uur
Duur: ongev. 25 minuten

Concept, choreografie: Anastassya Savitsky
Spel: Nicolas Vladyslav, Libby Ward, Yorrith De Bakker & Anastassya Savitsky
Dramaturgie: Marc Maillard
Muziek: Isao Tomita, Dienne Bogaerts & Jonas Vermeulen
Kostuums, poppen: Astrid Michaelis & Janneke Hertoghs
Coproductie: Theater FroeFroe & HETLAB/Krokusfestival

  • zo

    21/11/2021 15:00