Het Laagland

2021: Een Ruimtereis (4+)

Bedtijd. Tandenpoetsen, verhaaltje lezen, een laatste kus en dan... gaat het licht uit. Welke avonturen wachten op je in de dromen van vannacht?  

In 2021: Een Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In dit verbluffend kleuter-sciencefiction verhaal gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan. De slaapkamer ontpopt zich tot een spectaculair lanceringsplatform. De ruimtereizigers maken zich klaar voor de lancering en de lift off. De één vol hoop, de ander met knikkende knieën. Mag het licht aan blijven? Kan dat in de ruimte? Komen ze daar wel en hoe hoog kun je eigenlijk het heelal in? En wat als het fout gaat? Drie, twee, één … Daar gaan ze!   

Voor iedereen die nog weet (óf juist vergeten is) hoeveel durf ervoor nodig is om in slaap te vallen, in het donker te stappen en niet te weten wat er gaat komen. Met gewichtloze dromen, buitenaardse humor en live gemaakte geluidseffecten laat deze ode aan verbeeldingskracht, moed én de film 2001: A Space Odyssey niemand onberoerd. 

Regie, concept: Lennart Monaster
Spel: Joris Erwich & Kyra Bououargane
Tekst: Sanne Schumacher & Lennart Monaster
Decor: Douwe Hibma

  • zo

    14/11/2021 15:00

MEER INFO

Tetsuro Miyazaki en Studio Denk

Tetsuro Miyazaki en Studio Denk