Laura van Hal / WIRWAR Producties

WIRWAR (6+)

Opening Familietheater

WIRWAR is een adembenemende circustheatervoorstelling voor de hele familie. Een grenzeloze theatrale reis vol spectaculaire acrobatiek. 

‘s Avonds bij het schijnsel van het nachtlampje komen ze tevoorschijn: kleine schaduwfiguurtjes die dansen door de nacht. Als je durft, nemen ze je mee op avontuur naar een wereld waar niemand anders komt. Een wereld waar de regels van de zwaartekracht niet gelden en waar onder en boven moeilijk uit elkaar te houden zijn. Je zult versteld staan van wat je samen met de schaduwfiguurtjes kunt.  

Die schaduwfiguurtjes zijn wel rare wezentjes: ze vliegen door de lucht, maken salto’s en balanceren ondersteboven op hun handen en ze verdwijnen even plotseling als dat ze opduiken. Sommige schaduwfiguurtjes zijn een beetje spannend, andere juist heel gezellig. En als je dicht bij ze komt, voel je je steeds weer anders. Word jij wijs uit deze WIRWAR?

Concept, regie: Laura van Hal
Spel: Tijs Bastiaens, Britt Timmermans, Mario Kunzi, Tom Mörtl & Jorga Lok
Dramaturgie: Martine van Ditzhuyzen

  • za

    02/10/2021 19:00

  • Prijs: 7,00 / 5,00
  • Duur: 60 min. zonder pauze
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Na afloop is er een feestelijke kinderreceptie met een lekker hapje en een drankje. Je kan bovendien zelf jouw circuskunsten tonen in de workshop van Circusatelier ’t Sirk.
Kamerich Budwilowitz

Kamerich Budwilowitz