Mich Walschaerts & Alano Gruarin 

DANSKNY

Openingsvoorstelling seizoen 21-22

Vergeet je Covid Safe Ticket niet !

Wens je graag de openingsvoorstelling bij te wonen, houd er dan rekening mee dat jouw Covid Safe Ticket zal worden gescand, om toegang te krijgen. Vanaf 1 oktober vervallen alle covid-maatregelen voor voorstellingen tot 500 aanwezigen binnen.  

Cabaret en funky muziek... vreemde combinatie zeg je? Niet als Kommil Foo-zanger en cabaretier Mich Walschaerts en de vleesgeworden funk-hengst Alano Gruarin het podium delen. 

Walschaerts die zingt, praat, debiteert en danst en wordt hierin bijgestaan door de vette pianogrooves en kurkdroge beats van onze Italo-Belg Alano Gruarin.  

Gruarin kennen we van zijn klassiek en jazzy werk, maar evenzeer van Tanguedia en zijn bijdrage aan Hommage à Brel

Mich Walschaerts moeten we niet meer voorstellen. Met de dag wordt zijn muzikaal talent meer en meer gesmaakt. Niet voor niets eindigen de Kommil Foo songs steeds in de bovenste regionen van De Lage Landen-lijst en andere jaaroverzichten! 

In DANSKNY gaan Mich en Alano een nieuwe uitdaging aan met funky, redelijk onweerstaanbare shit? Dat wordt een openingsvoorstelling van formaat waarbij het moeilijk zal zijn om op jouw stoel te blijven zitten.

Mich Walschaerts (zang, viool)
Alano Gruarin (toetsen, zang)
Wouter Souvereyns (gitaar, zang)
Koen Bellens (licht, geluid)

  • za

    25/09/2021 20:15

  • Prijs: 20,00 / 14,00
  • Duur: 70 min. zonder pauze
  • Locatie: CC De Adelberg
Thomas Dhanens

Thomas Dhanens