Een Blauwe Vogel

Interactieve theaterwandeling (t.e.m. 05.09.'21)

De theaterwandeling is vrij te bezoeken tussen 3 juli 2021 en 5 september 2021.In de schitterende omgeving van Kattenbos (bos- en duinengebied tussen spoorweg en Haardstraat en omgeving).

Vertrek: Stedelijke sporthal Kattenbos, Haardstraat 20, Lommel.
 

Een prachtige theaterwandeling vol muziek, vrij geïnspireerd op de sprookjeswereld van Maurice Maeterlinck en oeroude verhalen.


In de inkomhal van de Stedelijke sporthal Kattenbos staat een lege kooi. Het deurtje staat open. Blauwe pluimpjes dwarrelen in het rond. De straten hangen vol met affiches: Gezocht: Blauwe Vogel. Je rept je met een gsm in de aanslag naar Kattenbos voor de zoektocht.

Zo begint Een Blauwe Vogel: een theatrale wandeling vol figuren(theater), vertellingen en liedjes. Je wandelt van nest naar nest en ontdekt via filmpjes het verhaal van kleine Mo, een hek en een tuin en oude bomen en natuurlijk … een blauwe vogel.

Een Blauwe Vogel is een interactieve theaterwandeling geïnspireerd op het wereldberoemde sprookje van de enige Belgische nobelprijswinnaar Maurice Maeterlinck, maar ook op de vele legendes die er zijn over blauwe vogels: brengers van geluk.

Een nieuw verhaal, visueel verteld met figuren van Ananda Puyck, met nieuwe liedjes van de hand van Peter Spaepen en ingezongen door Aardvork theatergroep. Jana Roos maakt er prachtige en unieke tekeningen bij.

Gezinnen wandelen, genieten van de muziek en het verhaal en gaan mee op zoektocht en avontuur. Je kan de wandeling zelfs meerdere keren doen, want het verhaal loopt langs verschillende sporen.

Wie weet vinden de kinderen aan het einde wel echt … een blauwe vogel?

Concept en uitwerking: Theater Aardvork

  • zo

    05/09/2021 00:00

  • Prijs:

    gratis
  • Locatie: Stedelijke sporthal Kattenbos
    Haardstraat 20, 3920 Lommel, BELGIE
  • I.s.m. Lommel Leeft Stad Lommel.

MEER INFO