Rode Boom

Ongekende Evidenties

SCHOOL

Het woord ‘toeval’ kan zoveel verschillende betekenissen hebben dat die elkaar opheffen en er enkel een lege ruimte overblijft. Kurt Demey, Joris Vanvinckenroye en Frederica Del Nero proberen in Ongekende Evidenties het ‘toeval’ uit te dagen om een glimp van zijn bestaan te vangen. 

Het publiek komt terecht in een poëtische cross-over van theater, livemuziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische ervaringen. 

Het publiek komt terecht in een poëtische cross-over van theater, livemuziek en mentalisme waar toevalligheden zich ophopen tot magische  ervaringen.

Het bijzondere aan deze voorstelling is dat het mentalisme in de handen van het publiek ligt. We zien geen mentalist op de scène. Wat we wel zien, is een virtuoze Joris Vanvinckenroye op zijn contrabas en Kurt Demey die probeert te begrijpen wat toeval en synchroniciteit is. Wat het publiek voelt, is dat de aarde stilletjes aan onder hun voeten wegglijdt terwijl ze zichzelf van de ene verbazing in de andere brengen... Ongekende Evidenties is een ongekende ervaring en unieke belevenis! 

“Open monden van verbazing. Verwonderde kreten. Ontroering in de ogen. Een staande ovatie. Belgisch kampioen goochelen, Kurt Demey, laat in zijn voorstelling ‘Ongekende Evidenties’ alles aan het toeval over.”  Circusmagazine

  • Prijs: 5,00
  • Duur: 80 minuten (zonder pauze)
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Secundair onderwijs:
     - 2de Graad
     - 3de Graad
  • Max. 250 leerlingen

MEER INFO

Jana Arns

Jana Arns