Grof Geschud

Lijmen

Deze voorstelling van Grof Geschud stond gepland op zaterdag 20 februari '21, maar werd door het sluiten van onze deuren verplaatst naar een latere datum: zaterdag 12 juni '21.

Grof Geschud, is een jong en fris Vlaams-Nederlands cabaretduo. Op het jongste Cameretten Festival, de belangrijkste cabaretwedstrijd van de Lage Landen, werd Grof Geschud met erg véél lof overladen.

In Lijmen gaan ze eindeloos op zoek naar de ander. Wanneer is twee een paar? Waarom herken ik mezelf in iedereen, maar niet in jou? Via een tiental personages die zich in een razend tempo aandienen, maken ze een hilarische maar ook ontroerende zoektocht om die ander tot op het bot te doorgronden.

Lijmen werd gemaakt in een regie van Raf Walschaerts, die in dit jonge duo alvast heel wat raakpunten ziet met zijn eigen klasserijk duo Kommil Foo. Wij zijn er dan ook als de kippen bij om Grof Geschud een podium te geven. Lijmen is verhalend cabaret van hoog niveau met veel liefde voor taal, met grappige sketches en mooie samenzang!

Tekst, spel: Lander Severins & Myrthe van Velden
​Regie: Raf Walschaerts & Minou Bosua

  • za

    12/06/2021 20:15

MEER INFO

© Anneloes van den Adel

© Anneloes van den Adel