Soetkin Baptist, Jan Van Outryve & Didier François

Cold and Raw - Geannuleerd

Dit concert, oorspronkelijk voorzien op 12 december 2020 en later verplaatst naar 11 maart 2021 komt helaas te vervallen wegens verlengde covid-19 maatergelen.

Met niets meer dan een stem, een luit en een nickelharpa betoveren Soetkin Baptist, Jan Van Outryve en Didier François het publiek met een eerlijk en ontroerend concert. Bijzonder mooi vertolkte liederen over leven en dood, geluk en verdriet, mooie parels uit een indrukwekkende verzameling songs met Keltische oorsprong.

Na een eerder toevallige samenwerking voor Ensemble Graindelavoix, besloten Soetkin en Jan Van Outryve meer samen te werken.  Dit leidde tot Cold and Raw waarbij ze zich op het podium laten bijstaan door de even straffe Didier François.

Ballades, lullabies en carols uit onder meer Noorwegen, Frankrijk en Schotland brengen je terug naar de roots van dit geweldige repertorium.

Soetkin is een graag geziene gast in De Adelberg. Ze concerteerde er al meermaals en elk concert werd onthaald op een staande ovatie. Bij Cold and Raw zal dat niet anders zijn! De intieme concertsfeer van de nieuwe Kleine zaal zal daar zeker en vast toe bijdragen.

Soetkin Baptist (zang)
Jan Van Outryve (luit)
Didier François (nickelharpa)

  • do

    11/03/2021 20:15

© Martin Losvik

© Martin Losvik