Julie Fyaerts 


Bereikbaarheid

Met de wagen vanuit Brussel
Via de E40 Leuven / Luik  volgt u de E314 Hasselt / Aken. Neem de afrit Zonhoven / Houthalen / Eindhoven en volg de richting Eindhoven tot in Lommel. In Lommel volgt u de bewegwijzering Centrum en parkeerroute Parking Adelberg.

Met de wagen vanuit Antwerpen
Volg de E34 / E313. Neem de afrit 23 Geel West en volg richtingen Geel / Mol / Lommel. In Lommel volgt u de bewegwijzering Centrum en parkeerroute Parking Adelberg.

Met de trein
Er is een rechtstreekse treinverbinding tussen Antwerpen Centraal en Neerpelt. Deze houdt halt in Lommel. De laatste trein Lommel / Antwerpen vertrekt om 21.43 uur!
Het station ligt op ca. 30 minuten wandelafstand van het cultuurcentrum. Daarom reserveert u best minstens 1 uur vooraf Belbus 711 van De Lijn voor vervoer naar het cultuurcentrum (011 850 300).

Parkeergelegenheid

Voor bezoekers van CC De Adelberg is er ruime parkeergelegenheid rondom het cultuurcentrum.  Toegang tot de zaal is via de hoofdingang aan de kant van het Prinses Astridpark. 

Artiesten en crew kunnen eveneens parkeren aan de loskade van het cultuurcentrum (achterkant gebouw). De technici van De Adelberg geven bij aankomst parkeerkaarten.

Adelbergpark 1

3920 Lommel
BELGIE

T 0032 (0)11 399 699

E info@ccdeadelberg.be
E reservaties@ccdeadelberg.be