THE SCABS

The Scabs Unplugged Power Off

De meest spelende Belgische band rockt als vanouds

Met de cd Ways Of A Wild Heart voegden The Scabs in 2015 een nieuw, onverhoopt hoofdstuk toe aan de intussen rijke geschiedenis van de band. Na de reünieconcerten van 2007 maakten ze met deze cd – die twintig weken in de Ultratop kampeerde én een nummer 1 notering haalde – een geslaagde comeback die het beste van het verleden en het hedendaagse potentieel verenigt.

Recente succesvolle zomertournees zorgden er definitief voor dat het geen kortstondige, louter op nostalgie gebaseerde heropleving werd.  In 2015 waren The Scabs de meest spelende Belgische band. En de creatieve bron is nog niet opgedroogd: Guy Swinnen, Frankie Saenen en Willy Willy gaan er opnieuw voor alsof het jonge rock-idolen zijn!

Onder de noemer The Scabs Unplugged Power Off toeren ze nu met volle goesting langs de cultuurcentra. Soms wel degelijk met power, maar even vaak gaat de volumeknop naar links. Nieuw en oud werk, hits en knappe albumtracks krijgen speciaal voor deze tournee een unplugged arrangement aangemeten. Deze ‘allereerste’ theatertour van The Scabs mag je gewoonweg niet missen.

 

 

 

Met: Guy Swinnen, Frankie Saenen, Willy Willy, e.a.

  • vr

    07/04/2017
    20:15

  • Prijs: 28,00 / 24,00 / 24,00 / 24,00
  • Duur: 1ste deel 60 min (pauze 30 min) 2de deel 65 min.
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Organisatie: CC De Adelberg

MEER INFO

kdp photography

kdp photography