Het Laagland

Joris en de Drakentemmers (8+)

Een vurig theateravontuur vol livemuziek en zang

Moed, doorzettingsvermogen en op jezelf vertrouwen. Alle jongens en meisjes én hun familie krijgen er een flinke dosis van mee tijdens Joris en de Drakentemmers.

Wie durft ten strijde te trekken tegen de Draak der Draken? Joris misschien. Joris weet alles van draken. Hij zou niets liever willen dan zich aansluiten bij de Drakentemmers, maar hij heeft eerst nog wat eigen monsters te overwinnen. Draken van het hardnekkige soort die zich geniepig in je gedachten vastklauwen. Die ervoor zorgen dat je, als het erop aankomt, toch niet durft te doen wat je écht zelf wilt. De hoogste tijd voor de Drakentemmers om bij Joris het juiste vuur flink op te stoken!

Geïnspireerd op de legende van Joris en de Draak en na de spektakelstukken Koning Arthur, Robin Hood en Peter Pan is Joris de nieuwste held die bij Het Laagland een verrassend eigen gezicht met een actuele betekenis krijgt.

Familievoorstellingen van Het Laagland staan erom bekend dat ze zowel ouders als grote broers en zussen aanspreken. Het spelplezier spat van het podium.

 

 

 

 

 

Regie: Inèz Derksen
Dramaturgie: Ludo Costongs
Spel: Joris Erwich, Karlijn Hamer, Lennart Monaster, Gijs Nollen en Folmer Overdiep
Vormgeving: Bas Zuyderland
Compositie, muziek: Joris Erwich

  • za

    11/03/2017
    19:00

  • Prijs: 8,00 / 6,40 / 6,00 / 5,60
  • Duur: 70 minuten
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Organisatie: CC De Adelberg
  • Inleiding: Na de voorstelling is er een "meet & greet" met de acteurs (met fotoshoot). Dit gebeurt op de scène! Alle kinderen krijgen na de voorstelling een stickerblad mee met drakenfiguren (de acteurs delen dit uit).

MEER INFO