THE LONDON QUARTET

Cantabile

Eén van de meest vooraanstaande vocale groepen uit het Verenigd Koninkrijk

The London Quartet staat 40 jaar op de planken!

Het viertal treedt overal ter wereld op met hun shows die vroege polyfonie, jazz en eigentijdse muziek omvatten. Hun stijl typeert zich door een geslaagde combinatie van virtuoze zang op het hoogste niveau en typisch Britse humor, steeds in een gemoedelijke sfeer.

In 2015 maakten twee nieuwe leden hun intrede, tegelijk werd ook het repertoire uitgebreid, echter met behoud van de topkwaliteit op vlak van zang en performance.

Tijdelijke vervanging

Sarah-Ann Cromwell, het vrouwelijke groepslid van The London Quartet, is recent opgenomen in het hospitaal en zal begin maart niet voldoende hersteld zijn om op te treden. De groep heeft daarom besloten om Richard Bryan (contratenor en voormalig groepslid die begin 2015 de groep verliet, waarna hij door Sarah-Ann als sopraan vervangen werd) te vragen om de concerten begin maart mee te doen. Inmiddels werd een eerste concert met Richard in Duitsland zeer goed onthaald.  De kwaliteit blijft dan ook zeker en vast gegarandeerd.

 

 

 

 

Met: Sarah-Ann Cromwell (sopraan), Mark Fleming (tenor), Christopher O’Gormann (tenor) en Michael Steffan (bariton) + pianist

  • za

    04/03/2017
    20:15

  • Prijs: 18,00 / 14,40 / 13,50 / 12,60
  • Duur: 2 x 40 min. (met 20 min. pauze)
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Organisatie: CC De Adelberg
Stephanie Jullien

Stephanie Jullien