Cie Estro

Los Abrazos

Los Abrazos is een wondermooie voorstelling die de passionele tango fris en hedendaags presenteert. Een danspaar en twee vrouwelijke muzikanten gaan in een gevoelige dialoog op zoek naar de kern van de Argentijnse tango. Gratie wordt daarbij met kracht gecombineerd en emotie met virtuositeit.

Los Abrazos voert de toeschouwer mee in een zinnenprikkelend spel van aantrekken en afstoten. Finesse en broze schoonheid voeren de boventoon. Zuivere Argentijnse tango verglijdt naadloos in hedendaagse dansexpressies. Man en vrouw verstrengelen: soms verlegen en kwetsbaar, dan weer verontrustend sensueel. Dit op muziek die waaiert van pure passie tot etherische verfijning. Het is bovendien knap om te zien hoe de twee musici choreografisch en scenisch met de dansers een eenheid vormen.

Los Abrazos is een voorstelling die moeiteloos verleidt. Een seizoensopener die doet dromen van meer.

Om deze feestelijke opening luister bij te zetten speelt ensemble Tilika in de foyer tijdens de receptie. Het gezelschap bestaat uit oud-leerlingen van de Kunstacademie Noord-Limburg.

Pop-up tentoonstelling:

We nemen je tijdens het openingsweekend eveneens mee naar de leefwereld van beeldend kunstenaar Niko Hendrickx met zijn pop-up tentoonstelling Pro-Life

Ximena Zalazar Firpo, Willem Meul (dans), Marisa Mercade (bandoneon) en Vanesa Garcia (percussie)

  • za

    26/09/2015
    20:15

  • Prijs: 16,00 / 13,60 (-26 en +55) / 12,80 (abo-klein) / 12,00 (abo-groot) / 12,00 (abo-sjock)
  • Locatie: CC De Adelberg, Schouwburg
  • Openingsvoorstelling seizoen 2015-2016.

MEER INFO