De laatste week van januari staat in het teken van  De laatste week van januari staat in het teken van 

CCDA Gedichtenlijn

Schenk jezelf of iemand anders een stukje poëzie (t.e.m. 12.02.2021)

De laatste week van januari staat in het teken van Gedichtendag en de Lommelse Poëzieweek. In deze coronatijden wil CC De Adelberg de ganse maand januari omtoveren tot Gedichtenmaand.  We willen de Lommelaren de kans te bieden om te genieten van een mooi en warm stukje poëzieals warme nieuwjaarswens, of gewoon… gewoon!  

Het thema van de Poëzieweek dit jaar is dan ook erg toepasselijk: SAMEN. We vieren het samen-leven, samen-hangen, samen-zijn, samen-voegen, samen-stellen, samen-zitten, samen-werken, samen-lezen en samen-schrijven. Want samen kunnen we veel. Vanuit de eigenheid en het anders zijn van ieder individu. Niet samensmélten dus, maar bruggen bouwen. Tegen individualisme en voor inclusie. 

Heb je nood aan of zin in een stukje poëzie voor jezelf, of wil je een mooi gedicht aan iemand anders schenken? Je kan een gedicht heel eenvoudig bestellen telefonisch of per e-mail en dit tot en met 12 februari. Eén van onze medewerkers belt dan jou of de persoon die je een cadeau wil geven op! Zo eenvoudig kan ‘samen’ zijn.  

Wens je een specifiek gedicht of liever een gedichtenverrassingIn De Adelberg ligt een prachtige reeks klaarwaaronder stukjes van bekende namen als Herman De Coninck en Tom Lanoye, onverwachte namen zoals Johny Voners en Jef Neve, lokale talenten zoals Bart Vermeer en Danny Vandenberk, of één van onze laureaten van vorige poëziewedstrijden.

CCDA Gedichtenlijn:
T 011 399 699
E info@ccdeadelberg.be 

 

Geef bij het reserveren van een gedicht aan voor wie dit bestemd is, samen met het telefoonnummer waarop we mogen bellen. Een voorkeurmoment mag je ook steeds opgeven, maar met een specifiek gedicht ofwel een eigen keuze van het cultuurcentrum. 

 

  • vr

    12/02/2021 17:00