Mich Walschaerts & Alano Gruarin

DANSKNY - Geannuleerd

Misschien hebt u afgelopen zaterdag ook geluisterd naar De Lage Landen lijst 2020 op Radio1? En misschien keek u er ook vanop dat Kommil Foo voor het derde jaar op rij nr. 1 stond met Ruimtevaarder? Net als Kommil Foo zelf, zijn ook wij en héél Vlaanderen verrast door dit weergaloze succes. Dit bewijst de klasse, creativiteit en populariteit van de gebroeders Raf en Mich Walschaerts!

Wij kunnen dan ook geen betere openingsact verzinnen in de Kleine Zaal van de vernieuwde infrastructuur van Cultuurcentrum De Adelberg dan de kersverse productie van Mich Walschaerts dat de welluidende titel DANSKNY kreeg.

In DANSKNY speelt, zingt en musiceert Mich samen met Alano Gruarin, onze Italo-Limburger aan de piano.  Samen maakten ze ‘iets’ dat het midden houdt tussen cabaret, soul en concert.

Verwacht u aan vette pianogrooves, kurkdroge beats en Mich Walschaerts die zingt, praat, debiteert en zichzelf én tegenspeler Gruarin tot op het bot fileert. Genadeloos.

Het resultaat: een onweerstaanbare mix van twee rasartiesten waarbij het moeilijk zal zijn om op theaterstoel van de nieuwe Kleine Zaal te blijven zitten! Uiteraard wordt ook dit concert coronaproof georganiseerd. Snel zijn is dus de boodschap om bij die enkele tientallen gelukkigen te behoren die samen met Mich en Alano de aftrap geven in onze sfeervolle nieuwe Kleine Zaal.

  • wo

    04/11/2020 20:15