Codeproef laat leerkrachten uit het kleuter en lager onderwijs gluren tussen de gordijnen van het theater. Via een doorschuifsysteem in kleine groepjes..." /> Codeproef laat leerkrachten uit het kleuter en lager onderwijs gluren tussen de gordijnen van het theater. Via een doorschuifsysteem in kleine groepjes..."/>

Codeproef

workshop voor leerkrachten kleuter- en basisonderwijs

SCHOOL

Codeproef laat leerkrachten uit het kleuter en lager onderwijs gluren tussen de gordijnen van het theater. Via een doorschuifsysteem in kleine groepjes neem je deel aan 4 miniworkshops, die elk vanuit een ander vertrekpunt tools aanreiken om een culturele uitstap met je klas nog waardevoller te maken.  

Zo gaan we bijvoorbeeld dieper in op de voorbereidende tekst en de verwachtingen die daarbij gecreëerd worden, maar evenzeer op mogelijke obstakels die je kan tegenkomen bij een uitstap naar het theater: wat als je leerlingen op de theaterstoelen gaan staan? Of wat als jij de voorstelling niet hebt begrepen, maar de klas wel? Aan de hand van die 4 korte, laagdrempelige workshops gaan we op zoek naar manieren om van een theaterbezoek een succes te maken.  

Als de datum in Lommel niet past, is het ook mogelijk om op een ander moment op een andere locatie deel te nemen. De workshop is een initiatief van C-Mine Cultuurcentrum, cultuurcentrum MUZE, CCHA/Cultuurcentrum Hasselt, Cultuurcentrum De Velinx, Cultuurcentrum De Adelberg en CC Maasmechelen en wordt uitgewerkt en begeleid door Kunst in Zicht.  

 • Prijs: 25,00
 • Duur: 3 uur
 • Locatie: CC De Adelberg
 • Kleuter:
   - 2de en 3de kleuterklas
  Basisonderwijs:
   - 1ste en 2de leerjaar
   - 3de en 4de leerjaar
   - 5de en 6de leerjaar
 • 40 plaatsen
Sven Van Baarle

Sven Van Baarle