Jongeren zijn dag in dag uit in de weer met sociale media, en dat heeft zo z'n voordelen, maar kent ook risico's. In de voorstelling  Jongeren zijn dag in dag uit in de weer met sociale media, en dat heeft zo z'n voordelen, maar kent ook risico's. In de voorstelling 

Bert Gabriëls

InstaCool - Geannuleerd

SCHOOL

Jongeren zijn dag in dag uit in de weer met sociale media, en dat heeft zo z'n voordelen, maar kent ook risico's. In de voorstelling Instacool geeft Bert Gabriëls een humoristisch overzicht van alle gevaren die schuilen in Instagram, Facebook, Youtube, Whatsapp, Snapchat en FortniteHij geeft daarbij tips omtrent taalgebruik, 'nettiquette', bescherming van de privacy, weerbaarheid en pesten op sociale media, maar altijd met een grap en een kwinkslag! 

Bert Gabriëls is één van de meest ervan comedians van Vlaanderen. De voorstelling Instacool werd geschreven in overleg met Mediawijsheid en Child Focus en is een update van Shut Your Face Book, waarmee Bert al meer dan 200 keer voor middelbare scholen speelde. Een mooie gelegenheid om in de klas te werken rond mediawijsheid en moeilijker te bespreken onderwerpen aan te kaarten.  

  • Prijs: 5,00
  • Duur: 60 minuten
  • Locatie: CC De Adelberg
  • Secundair onderwijs:
     - 1ste Graad
  • 250 plaatsen