Blowin’ in  Blowin’ in 

Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Noami Sijmons

Dylan 80

Blowin’ in the Wind, Mr. Tambourine Man, Like a Rolling Stone, Tangled Up in Blue: een lijst van Dylan-klassiekers samenstellen is in wezen onbegonnen werk.  

Nobelprijswinnaar Literatuur Bob Dylan heeft een parcours afgelegd dat uniek is: aanvankelijk werd hij tegen wil en dank spreekbuis van een nieuwe, zeer geëngageerde generatie, later een even elektrificerende als ongrijpbare rockgod die van songteksten een hoge vorm van poëzie wist te maken. Vooral vanaf de jaren ’90 ging de wereld hem beschouwen als dat wat hij werkelijk is: één van de grootste songschrijvers – en kunstenaars – van onze tijd. 

In 2021 wordt Dylan 80 jaar: dé gelegenheid om hem te vieren! Topmuzikanten Guy Swinnen, Patrick Riguelle, Naomi Sijmons (Reena Riot), Bjorn Eriksson, Piet De Pessemier, Axl Peleman, Jan Hautekiet en Ron Reuman staan dan ook dubbel en dwars garant voor een feest om u tegen te zeggen!

Woensdag 5 mei kan u in De Adelberg terecht voor een boeiende lezing met uiteraard ook véél muziek van Dylan. Docent van dienst is Niels Klerkx.

Guy Swinnen (zang, gitaar), Patrick Riguelle (zang ), Naomi Sijmons (Reena Riot) (zang), Bjorn Eriksson (gitaar), Piet De Pessemier (zang, gitaar), Axl Peleman (bas), Jan Hautekiet (keys) & Ron Reuman (drums)

MEER INFO