Elastic & Francesca

El Spectacolo! (6+)

Deze voorstelling van Elastic stond gepland op 18 april '21, maar werd verplaatst naar een latere datum: zondag 27 juni '21.

Clownerie en visuele circustheateracts 

El Spectacolo!de titel van een visuele comedyshow die niet gestolen is. Elastic maakt al meer dan 30 jaar de schouwburgen onveilig met zijn fratsen en onwaarschijnlijke trucs. Geen enkele Europese schouwburg met naam en faam, tot zelfs in Amerika, Japan en Australië, ontbreekt op het palmares van deze clowneske acteur/mimespeler. 

In El Spectacolo! laat hij zich bijstaan door de charmante assistente Francesca. Een portie girlpower is zeker op zijn plaats in de machowereld van Elastic. Kan Elastic in deze situatie zijn concentratie behouden of wordt hij uit zijn lood geslagen? Eén zaak is zeker: het levert ongetwijfeld grappige, onweerstaanbare en verrassende momenten op. Clownerie en visuele acts van de bovenste plank in een weergaloze theatersfeer. 

Elastic en Francesca werden bekroond op het Internationale Circusfestival van Monte Carlo 2020. Ze traden op in de wereldwijd op tv vertoonde Le Plus Grand Cabaret du Monde. En alsof dit nog niet voldoende is, mag Francesca de titel van Wereldkampioene Jongleren dragen. 

Spel: Stéphane Delvaux & Françoise Rochais

  • zo

    27/06/2021 15:00

© Eric Hochard

© Eric Hochard